Seværdigheder i og omkring Sharm el-Sheikh

Sharm el-Sheikh og området omkring Sharm el-Sheikh er fuld af spændende seværdigheder og attraktioner. Her på siden kan du se et udpluk af nogle af de spændende ting du kan lave/besøge under din ferie i Sharm el-Sheikh.

Seværdigheder og ting at lave i Sharm el-Sheikh

oldmarket i sharm el-sheikhOld Market:
Oldmarket er en hyggelig bydel i Sharm el-Sheikh.
I Old Market er der et stor udvalg af butikker der sælger egyptiske specialiteter og gode restauranter.

Klik her for at læse mere om Old Market.
naama bay i sharm el-sheikhNaama Bay:
Naama Bay er turistcentrum i Sharm el-Sheikh. Det er her du finder de bedste shopping mulighederog det største udvalg af restauranter.

Klik her for at læse mere om Naama Bay
dykning i sharm el-sheikhDykning:
Dykningen og snorklingen omkring Sharm el-Sheikh i rødehavet er enestående. Havet er fyldt med farvestrålende fisk og koraller. Ikke langt fra kyst ligger verdenskendte dykkersteder som Ras Mohammad nationalpark.
Klik her for at læse mere om dykning
 

Seværdigheder og ting at lave udenfor Sharm el-Sheikh

dahabDahab:
Tag på en endags tur til Dahab for at opleve en mere rolig og afslappet stemningen end i det til tider hektiske Sharm el-Sheikh. I Dahab er der også mulighed for kamel-safari og ture til det berømte Blue Hole.
Klik her for mere info om Dahab
sphinxen og pyramiderneCairo og pyramiderne:
6 timer i bus fra Sharm el-Sheikh finder du de imponerende pyramider samt Sphinxen. Besøg også det egyptiske museum og se alle guldskattene fundet i nogle af pyramiderne.

Klik her for at læse mere.
katharina klostretSankt Katharina Klostret:
Ikke langt fra Sharm el-Sheikh har du mulighed for at besøge verdens ældste stadig fungerende kloster, Sankt Katharina Klostret der ligger smukt placeret ved foden af mosesbjerget.

Klik her for mere info om Katharina Klostret.